Let´s communicate
Skybaserte tjenester med smart lyd og godt bilde - du behøver ikke være på kontoret for å være med på møtet. Suveren fleksibilitet. Let´s communicate!
SIDENE ER UNDER UTVIKLING!
Unifon & Teams=sant!
Ring med mobilt bedriftsnett fra Unifon, og koble dette opp med Teams. Du kan da ringe med Teams, når du er på kontoret, og mobilen når du er på farten.
SIDENE ER UNDER UTVIKLING!
Kunnskap i verdensklasse!
Med IT-tjenester fra IKT Nordic er du sikret en proff IT Partner, som hjelper deg med de muligheter, og utfordringer fremtiden bringer.
SIDENE ER UNDER UTVIKLING!

It's Not Too Late - Let's Communicate!

Vi brenner for bruk av informasjonsteknologi (IKT), og ikke minst det spennende fagfeltet IOT. Vi bruker vår kompetanse til å forme et Norge rustet for fremtiden.
IKT-Nordic forandrer seg i takt med tiden, slik at vi hele tiden vet hvor, og når det er viktig for din bedrift å agere.

Vår erfaring kommer våre kunder til nytte

Vår erfaring kommer våre kunder til nytte
IKT-Nordic samarbeider med noen av bransjens dyktigste folk, og sammen skal vi bidra til å lage/utvikle gode løsninger for din bedrift. Vi tar sammen med våre medarbeidere et personlig ansvar for å være din solide totalleverandør, av det beste utstyret innenfor IKT/IOT.

Vi leverer raskt både utstyr og tjenester til hele landet!

Vi lever for fornøyde kunder

IKT-Nordic leverer et heldekkende tilbud av produkter og tjenester. Vi bidrar også med alt fra behovskartlegging, rådgivning, installering, utvikling av spesialtilpassede produkter og tjenester.
Vi utvikler hjemmesider/apper, selger ISP tjenester, spesialtilpassede løsninger for bookingtjenester, møterom, og digital reklame, samt det siste innen gode kommunikasjonsløsninger.

Kristian Pettersen
Read More
Jeg bestilte flere Lenovo laptops til meg og mine kollegaer, og fikk de levert ferdig satt opp mot vår server.
Kjell Haug
Read More
Fikk hjelp av IKT Nordic til å sette opp Office 365. Veldig bra kundebehandling og veiledning på hvordan jeg kan bruke både OneDrive og ha videokonferanser.
Karianne Kristiandsen
Read More
Min nye telefon og headsett kjøpte jeg hos IKT Nordic. Jeg var usikker på hva som kunne fungere best for meg og fikk kjempebra veiledning via mail på nettsiden deres.

Data og IT tjenester

Med IT-tjenester fra IKT Nordic er du sikret en proff IT Partner, som hjelper deg med de muligheter, og utfordringer fremtiden bringer.

Teleabo/SIM kort

Vårt mål er å tilby gode løsninger innen IKT/IOT. 5G vil gi uante muligheter, og vi skal sammen med våre kunder sørge for at dette unyttes.

Printer/tjenester

Vi leverer bransjeledende produkter og løsninger innen print- og dokumenthåndtering, med tilhørende service og support.

Lyd & Bilde

Vi leverer komplette møteromsløsninger, og digitale skjermløsninger – skreddersydd for ditt møterom, eller din utstilling.

Rull til toppen