Think

Different 

LENOVO har testet ThinkPad i henhold til 12 militære spesifikasjoner og mer enn 200 kvalitetskontroller for å forsikre seg om at den fungerer under ekstreme forhold. Den har bevist at den tåler røff bruk – fra den arktiske villmarken til sandstormer i ørkenen, fra vektløshet til søl og fall.

Lenovo ThinkPad laptops - de mest brukte seriene

L

Hvis produktivitet og pris betyr mest, er ThinkPad L-serien løsningen. Dette er kraftige bærbare PC-er og 2-i-1-enheter med legendarisk pålitelighet, våre prisbelønte, sprutsikre tastaturer, gode sikkerhetsfunksjoner og høy kvalitet på webkonferanser – alt til en kostnadseffektiv pris.

T

ThinkPad T-serien leverer ytelsen du trenger – opptil 27 timer på en enkelt lading – samt lynrask nedlasting og oppstart som bare tar noen sekunder. Med den praktiske dokkingkontakten på siden kan du enkelt koble til skjermer, høyttalere og mer uten at dette gjør PC-en tyngre eller tykkere.

X

Vår minste serie bærbare datamaskiner i X-serien, 2-i-1-er og avtakbare enheter har ThinkPad-holdbarhet og kraftig ytelse – alt i størrelser som lett glir inn i vesken eller sitter komfortabelt på et flybrett. Enten du reiser rundt i byen eller over hele verden, ta med deg en av disse.

P

De bærbare PC-ene i ThinkPad P-serien kombinerer mobiliteten til en bærbar PC med ytelsen til en workstation og er ISV-sertifisert for alle større applikasjoner. De har lynrask grafikk og databehandling pluss nyskapende teknologi som takler dataintensive behov – alt i en overraskende lett innpakning.